RFID

Previous
Next

Lagertelling

Ved hjelp av RFID og Lagertelling har det aldri vært enklere å ha orden på lageret. I denne tjenesten leses tagger sømløst ved at du enkelt og greit holder scanneren mot de varene du ønsker å samle informasjon om. Fordelen med RFID er at du ikke trenger å treffe hver vare enkeltvis. På denne måten kan du telle flere varer samtidig enten de ligger tydelig fremme eller gjemt bak andre artikler. Dette vil spare mye tid og ikke minst utgjøre en stor forskjell i bransjer hvor sporbarhet i sanntid er nødvendig. Der det tidligere kunne ta én eller flere dager å telle lageret, vil du kunne gjøre dette på minutter ved hjelp av RFID. Følgelig vil ikke en daglig varetelling stjele tid, men heller være med å sørge for at ditt lager alltid er oppdatert slik at din bedrift bestandig vet hva som kan leveres. (Se video lenger ned på siden)

Sporing

Hver pakke i et RFID system har et spesielt nummer knyttet til seg som er spesielt for akkurat denne pakken. Track & Trace gir deg muligheten til å utnytte nettopp dette til din fordel. På et lager med mye varer vil du kunne bruke terminalen du bruker til alle andre funksjoner i LexTalk, som en detektor. Dette vil være nyttig på store lager hvor det befinner seg mange varer som kan dekke for hverandre. Denne tjenesten fungerer ved at terminalen avgir en lyd som eskalerer ettersom du nærmer deg den varen du er på utkikk etter, hvilket kan gjøre oppgaven å lokalisere varer mye enklere og mer effektivt.

Datafangst

RFID tjenesten i LexTalk åpner også opp for en ny praksis knyttet til hvordan informasjon omhandlende dine varer registreres. Ved hjelp av en spesiell ID tilknyttet hvert enkelt produkt vil du kunne se hvor varen befinner seg under sending – og innad i egen bedrift, noe som gir full kontroll over produktets lokasjon. Herunder kan du se når varen har ankommet en spesiell lokasjon, slik som et postmottak, og på den måten ha full oversikt. Dette betyr at du kan kvalitetssikre ordre og forsendelser på en rask og ryddig måte ved å bruke RFID – modulen i LexTalk.

Share on facebook
Share on linkedin