Lager

Previous
Next

Varetelling

Varetelling via LexTalk, ved bruk av en håndterminal, bidrar til orden og effektivitet på lageret. Her kan du benytte samme utstyr som brukes under den daglige driften for å ha kontroll på ditt lager slik at du til enhver tid vet hvilke varer som er tilgjengelige for salg. Ved bruk av denne modulen skannes hver vare før antallet skrives inn.

Previous
Next

Varemottak

Denne modulen gir din bedrift god oversikt og flyt i mottak av varer. Gjennom LexTalk kan du enkelt registrere og plassere varer på en valgt lokasjon slik at hver enkelt vare blir lett å finne tilbake til ved salg. På denne måten vil modulen være en viktig bidragsyter til orden på ditt lager så vel som en effektiviserende faktor for all drift.

Previous
Next

Plukkordre

Plukkordremodulen i LexTalk gir deg som bruker enkelt muligheten til å ekspedere ordre ut fra lageret. Ved hjelp av enkle menyer og et brukervennlig grensesnitt er det lett å navigere i modulen. Her skriver du inn ordrenummer før du så får opp en meny med varene på denne ordren. Deretter skanner du varene før du velger ønsket leveringsmetode. Effektivitet og kontroll er nøkkelen her hvor det skal gå hurtig, men også bli riktig. For å realisere dette er det hele tiden enkelt å se hvilke varer du har scannet, hvilke du mangler – samt lagerstatus på de ulike varene på ordren.

Share on facebook
Share on linkedin